Hur spelar man BingoLotto?

Introduktion till BingoLotto

BingoLotto är Sveriges mest populära sällskapsspel, känt för sin enkelhet, underhållningsvärde och spänningsfaktor. I den här artikeln utforskar vi spelets grunder, från regler till att få ”bingo”. Här kan du vinna allt från pengar, tv-apparater, resor till andelar i travhästar.

Spelomgångar i BingoLotto

I BingoLotto spelar du genom tre eller fyra omgångar, beroende på tillfället. Varje omgång fokuserar på en specifik bingobricka på din lott, börjande med ”ettans bingo”. Specialomgångar som Uppesittaren och Påskbingo erbjuder en extra fjärde omgång för fler vinstchanser.

Följa Spelet

Programledaren i TV-sändningen ropar ut nummer som spelarna markerar på sina lotter. Varje nummer är kopplat till en bokstav, till exempel ”Bertil 2” innebär att du markerar numret 2 under bokstaven B.

Att titta på BingoLotto

BingoLotto sänds på TV4, TV4 Play, C More och ibland i Sjuan. Detaljer om sändningstider, gäster och onlinevisning finns tillgängliga på programmets hemsida.

Att få Bingo

Du får bingo när fem nummer i rad markeras horisontellt. Vinster under 1 000 kronor kräver ingen ytterligare åtgärd, men för större vinster måste du skicka in lottens framsida med kontaktuppgifter till BingoLotto.

När och Hur Man Ringer In

Att ringa in ger chansen till ytterligare vinster. När du får bingo, kan du ringa in och kanske komma med i direktsändning för att tävla om större priser. Det finns olika spelmoment som FärgFemman och Hjulia som varierar per säsong.

Serie- och Lottnummer

Varje lott har unika nummer som ger ytterligare vinstchanser. Dessa nummer deltar i utlottningar under programmet.

Fler Vinster på Samma Lott

Det är möjligt att vinna flera gånger på samma lott. Fortsätt därför spela även efter en vinst.

Köpa och Rätta Bingolotter

Information om bingolotternas pris, vart pengarna går, hur du rättar din lott och var du kan köpa dem finns tillgänglig på BingoLottos hemsida.

Spela Bingo Utomlands

För att spela BingoLotto utomlands måste du vara folkbokförd i Sverige. Detaljer om hur du ser på sändningen och deltar i spelet utomlands finns på deras hemsida.

BingoLotto X2

För en ökad spänningsfaktor erbjuder BingoLotto X2-lotter, där alla vinster dubblas. Om du exempelvis vinner en bil med en X2-lott, vinner du två bilar.

Denna artikel ger en grundlig genomgång av hur man spelar BingoLotto, från grunderna till mer avancerade aspekter av spelet. Med denna information kan även nybörjare snabbt lära sig och njuta av detta spännande spel.

Källa: https://www.bingolotto.se/spela-bingo-online/hur-spelar-man-bingolotto/