Spela på galopphästar

Spela på hästar är en av de allra vanligaste formerna av odds. Här går det att spela på vinnare, plats, eller vinnarkombinationer med hästar från olika lopp. Trav är troligen den mest kända spelformen inom hästsporten men galopp är minst lika spännande. För att öka på sina vinstchanser krävs det att man läser på lite om respektive häst.

Hur har den gått i tidigare i lopp? Vilka distanser har den gått bra på? Vilken handikappvikt har hästen sprungit med? Har hästen varit skadad nyligen o.s.v. Är du helt ny på att spela på hästar är det smart att börja med att spela på vinnare eller plats för att lära sig mer. Börja spela med så låg insats det går och öka sedan efterhand som dina kunskaper om de olika hästarna ökar. Utmaningen är ju att hitta lågoddsaren som får in en fullträff vid rätt tillfälle. Även hundar går bra att spela på, läs mer här Hundkapplöpning.se.