Upp och ner

Svågern har utökat, köpt sig en container som han ska bygga in i en stålbyggnad framöver och samla hela sin verksamhet under ett tak. Containern använder han nu som livsmedelskök. Härligt att se när folk vågar satsa. Kul att se lokala företag bygga ut!

På mitt jobb är det lite motigt nu just nu däremot. Vi har mindre att göra och en av våra största kunder har sagt upp sig. Tre gubbar har fått gå det senaste året. Två till kommer gå hem innan sommarn. Det ryktas om att ledningen ska sälja, kanske internt till någon av cheferna på kontoret. Då blir det kanske bra. Det kanske blir ny verksamhet. Vår lager och logistikhall är alldeles för stor för de kunder som återstår. Utan att säga för mycket, så har jag hört att det kollas på tomter och att bygga nytt. Kanske blir en industrihall med affärsbyggnad. Så orolig är jag inte än, de har inte kallat in mig för sparken ännu. Tror vi kommer resa oss ännu starkare. Så himla nyfiken på de planer som smids. Kommer nog bli en kul tid framöver och lite nytt. Kan säkert vara nyttigt att få nya ägare och nya inriktningar. Svågern kanske behöver nytt folk dessutom nu när han utökat. 🙂