Betta på Eurovision

Ikväll börjar världens största musiktävling. Eurovision Song contest med semifinal 1 idag och semifinal 2 på torsdag. Sverige är med i semifinal2. Om jag ska vara helt ärlig så är det jävligt segt att se dessa semifinaler, jag brukar hoppa över och istället se på finalen. Men som alltid så blir det lite spänning om man bettar innan. Innan mello så bettade jag men en vän, skulle inte lyssnat på hennes råd. Om jag hade gjort som jag själv ville hade jag i alla fall vunnit några kronor. Ja, det gick inget vidare.

Mina tre tips:

Antingen satsar man en slant på någon som ingen tror på, men som man själv tycker är ok. Då har man chans att vinna en större summa.

Annars läser man experters tips och satsar som, då kanske man behåller sina pengar och får lite utdelning.

Eller också så satsar man på de länder sm brukar få stödröster av sina grannländer och ändå få bra resultat.

Eller så lyssnar man på alla bidrag och så bestämmer man sig för vilka man ska rösta på efter eget tycke. Lita på magkänslan det är vad jag ska göra.