Schyssta arbetskläder

Sitter och driver lite på nätet. Besökte precis softtouch.se den grossist som vi i jobbet använder när vi köper in skyddskläder (arbetshandskar, byxor, jackor etc) till jobbet. Enligt min mening så ska schyssta arbetskläder både vara snygga och praktiska. Man vill ju inte se ut som en sunkig grovarbetare – utan snarare en sexig rörmokare. Hehe.
Ärligt så är arbetskläder något folk tänder på.

Läste detta från ett forum; en kommentar
”Min sambos arbetskläder ar inte sexiga iaf. Han jobbar som kriminalvårdare och både skjortan och byxorna ser exakt ut som dem som jag hade när jag jobbade på ICA.
Inte speciellt hetare är han i hemvärnsutstyrsel. Så dålig passform på grejerna, och då är han ändå riktigt vältränad och snygg… Men män i militäruniform som sitter snyggt är inte helt fel annars..”

Nä men ärligt. Fan även om det är arbetskläder så ska det ju vara något snyggt. Måste också slå ett slag för alla uniformsjobb och arbetsplatser som inte har ett sortiment av kläder som passar både tunna och tjocka benstommar. Snygg och fräsch ger faktiskt ett bra intryck på dina kunder å ditt varumärke! Å så.. till alla er som har tjejer anställda! Anpassa kläderna! Vad fan bara för att det är tjejer i branschen ( i min branch underrepresenterade) så ska ju de också trivas på jobbet! Varför tror ni att klädindustrin är så stor? Folk vill ha snygga arbetskläder!