sponsrad video- Battlefield 4: Official ”Siege of Shanghai” multiplayer trailer”

Battlefield 4™  har valt att sponsra min blogg. Har ni spelat Battlefield? Jag har bara testat några gånger på sambons barns dator. Riktigt kul när man får tid att spela. (vilket jag dock ofta inte får tyväääärr) Jag blir lite av spelberoende när jag väl satt mig. Då blir det svårt att sluta.

Nu har Battlefield 4 i alla fall en ny spelmotor Frostbite™ 3. Jag skulle vilja koppla upp mig och spela emot några någon gång, det hade varit häftigt. För övrig så spelar jag inte så mycket spel, mer än när man sitter med mobilen och leker lite. Tipsa mig gärna om vilka spel ni spelar, det skulle vara intressant. Har ni några bra appar att tipsa om?

Var förressten på Ullared och köpte en babyiphone med spel till vår 1 :åring. Haha. Ja det ska börjas tidigt. Viktigt att de får hänga med i utvecklignen och framför allt dreglar på deras egna ”mindre ömtåliga” prylar.