Måndagsmorgon

Såg ni fotbollen i fredags? De första 10 minuterna var underhållande sen gick det utåt för Sverige. Något man helst av allt vill glömma. Satt på O’learys i Skövde, inte nog med att underhållningen var skit, så var dessutom restaurangen extremt dålig. Håller med Skövdebloggarna att det INTE är ett ställe att rekommendera i Skövde.

Såg dessutom att de lagt upp en notis om Creative Day, såg videoklippet redan i lördags. Såg visserligen inte så svårt ut att lägga till personer till fasta bakgrunder. Jag är ganska skicklig på Photoshop men kanske inte i den klass som Erik Johansson. Fast hade varit festligt att stått där i busskuren å sett sin egen bild fladdra förbi på reklampelaren. Bussreklam är nog ett av de mest lästa reklampelarna.. vad ska man annars göra när man står där och väntar?? Rulla tummarna?

 

Rekommenderar er alla som är intresserade av Photoshop att passa på att surfa in på http://www.adobecreativedays.com/sv på tisdag.  Creative Day är ett livestreamat endagsevent med kreativitet och design i fokus. En hel del inspirerande föreläsningar väntas läggas ut. Kul att se vad som händer i branschen.