Vilken ölsort gillar ni bäst?

Två inlägg idag! Inte illa. 😉

Man är inte man förrän man gillar öl! Så säger grabbarna till mig när jag sitter å smuttar på en cider. Fan, öl har inte varit min grej. Förrän nu. Nu när solen visar sig och uteserveringarna folkas av massa fölk!

Jag prova såklar de ljusare sorterna Heineken och Carlsberg först. Mest blir det Åbro Orginal, visst är det så att alla har sin sort? Öl smakar ju faktiskt inte likadant. Dessutom godare i ett ölglas än i burk. Jag går inte på priset, utan på smaken, smakar malt men ändå lite söter.

Såg för övrigt att Åbro Bryggeri kommer ut med en specialare, en serie utvald öl i begränsad upplaga. Kanske kan ska köpa hem till midsommar? Tydligen samarbetat med Fuller’s Bryggeri i England, typ klassas som ett av världens bästa i sitt slag. Bästa stället att dricka öl på är ju helt klart Bishop Arms.

Tänk att vara bryggmästare, måste ju vara ett fantastiskt roligt jobb!!