Sponsrad video – Sponsrad Video: Mama – Official Trailer

Äntligen en ny thriller på bio i påsk! Gillar ni thriller? Nu visas nämligen Mama, en riktigt otäck thriller osm handlar om två små barn som levt alldeles för sig själva i skogen eftersom deras mamma blivit mördad. De flyttar in hos sin farbror och allt kunde ha slutat lyckligt där, om inte de förföljs av en ond ande. Är det mamman som spökar för dem i huset? Det återstår att se. Klassiska trick med snabbspolning och röster bjuder denna film på. Det kan ju absolut vara en filmrulle värt att se på i påskhelgen. Personligen tycker jag alltid det är lite läskigare när barn är inblandade i thrillers.. de är ju så oskydliga så kontrasten blir så stor. Hoppas de inte får men för livet när de är med och skådespelar.. antagligen blir menen att de aldirg kan se en thriller eftersom de ser alla tekniker för att spela in det läskiga. 😉

Vet ni om det kommer upp några fler bra rullar i påsk?