Sponsrat inlägg: Telia HBO

Har du inte HBO? Då ska jag vara schysst å berätta att du kan skaffa det gratis i sex månader via Telia digital-tv. Erbjudandet gäller dock bara till den 22/1! Via HBO kan du se amerikanska tv-serier direkt efter USA-premiären. Finns också bibliotek med tidigare avsnitt och hela säsonger  t.ex. finns en av favvoserier True Blood på HBO. Du kan också se serier som Game of Thrones, The Sopranos, Strike Back och många fler. Läs mer och beställ HBO!

True Blood har hållt igång några säsonger nu. Började sändas 2008. Visste ni att serien baseras på böckerna Southern Vampire Mysteries av författaren C – x något Harris? Fick höra det nyligen. Kanske borde ta och läsa dem? Böcker sägs ju vara bättre än tv. Ibland tycker jag däremot att serien är lite billig. Visst kan man se att de är i en filmstudie? Ah själva storyn är ju inte heller så trovärdig men jag stör mig när man ser missar i klipp och studioteknik. True Blood är skönt att underhålla sig med en stund i alla fall.