Någon som spelar på betting?

Jag har inga erfarenheter av betting. Har ni? Aldrig spelat med betting på nätet. Men skulle tänka mig att kunna göra det.  Skulle så gärna vilja lära mig att spela. Jag menar redan på romarnas tid då slog man ju vad och satsade pengar på gladiatorerna. Det är ju en form av vadslagning. Nu finns ju alla möjligheter när man kan betta på odds digitalt. Då kan man ju vinna mer pengar och hitta betting inom den kategorin man föredrar, ex Allsvenskan, V75 etc. Du kan spela på vem som vinner Eurovision Song Contest  och Idol. Det bettas faktiskt även på vädret… Spelutbudet är avsevärt större online än i en spelbutik eller på bensinmackarna.

På nätet kan man hitta udda matcher och ligor samt på andra saker än sport. Dessutom finns ju livebetting, att du får reda på resultatet direkt. Fast det är ju lite som de säger på Triss, ”du kan vara miljönär”. Jag vill slå vad och hålla tummarna en stund. Inte bara spela bort pengar. Ska jag betta så ska det vara på något jag är insatt i.

Kör ni på betting?