Lösenords Fail

Blev lite spelsugen under mellandagarna.  All julmat, goda vänner, paket och ledighet är ju förvisso mycket trevligt. Men för att citera en rätt känd TV reklam – När man behöver vara sig själv för en stund…

Jag satte mig helt sonika för att gambla lite grann på min kära dator. Nu hör till saken att det var relativt längesen jag spelade på nätet och eftersom vi lever i ett samhälle med inloggningar och koder för att komma in på de sidor man vill. Givetvizzz hade jag glömt alla koder och därmed kunde jag inte komma in någonstans. Spelsugen som jag var och med tankar som f.n ihvtes j.vla skit att jag inte kommer in på mina vanliga sidor, så tar jag tillslut det sunda förnuftet till och tänker, jag provar något nytt!!!

Googlade en liten stund och hittade denna yobetit package verkar u vara väldigt intressant, hoppas att det kan bli en utveckling av spelandet i världen. Blev till slut en ”uppsigning” på denna sida sports arbitrage, ska bli intressant attt se vad som händer med denna site!

Kom iallafall tillslut ihåg ett av mina lösen, spelade lite hederlig Holem cash game, vann några rödingar  och stillade mitt begär  för denna gång! Slutet gott allting gott, snart hoppas jag att de drar igång på youbetit! ska bli skoj!