Betsson Sportsbook

Har ni varit inne på Betsson Sportsbook, kanske spelat på Premier league? Betsson är min favoritsajt av bettingsajter. Minimun insatsen att spela för varje spel är 1 kr, dock har jag nog aldrig spelat för mindre än 30 kr. Blir ju ingen avkastning annars. Många är väldigt anti att betta, i alla fall i min närvaro. Men vadå? Om jag bettar en gång i veckan och tjejen köper en triss i veckan, sak samma. Jag tror ju att Triss å andra sidan, har skitkass vinstchans. Men jag låter henne hålla på om hon blir glad för det.

Vi är några stycken som spelar ihop. Det blir lite roligare. Diskutera vad vi tror om oddsen och fler som är uppmärksamma vad som händer i omvärlden som kan spela roll. Hur fungerar betting? När du valt ut vad du vill spela på och ditt  odds har blivit godkänt, så gäller beloppet vid speltillfället. Beroende på hur många som spelar, så höjs ju och sänks oddsen. Du kan vinna maximalt €30,000 på varje spel. Det finns även ett maxbelopp per dag på €100,000 och per vecka på €250,000. Den som reserverar ett belopp till Betsson Sport får del av bonusen. Bonusen blir aktiv direkt efter insättning. Du kan spela på i stort sett allt, allt från politik, fotboll, tennis, musik etc. Du kan spela både singel som kombination.

Idag sitter jag och tittar på oddsen till Guldbaggegalan som äger rum den 21/1. Förra årets Guldbaggegala vann en film titeln bästa film som jag aldrig hört talas om. I år är Searching For Sugar Man på listan.. också en film jag inte hört ett smack om. Jag tror då inte att Call Girl kommer utses till Bästa film. Då återstår Äta Sova Dö. Vad tror ni?