Vattenautomat i affärer = smart

Jag har en kompis som tidigare arbetat som säljare på Cafebar, ni vet där man kan hyra espressomaskiner och vattenautomater. Visst skulle det vara najz att ha en lite mer exklusiv kaffeautomat på jobbet? Kanske ska be arbetsgivaren, och yrka på att arbetsmiljön blir bättre då. Hehe.

Kan dock inte fatta att inte fler affärer, frisörer etc hyr vattenautomater på sommaren? Ibland blir jag så törstig när jag går i affärer att jag inte orkar prova kläder, sätta mig i frisörstolen etc. Det är en oerhört snygg service att bjuda på kaffe eller vatten i affärerna. Behöver ju inte vara så exklusivt. En stor vattendunke med pip. Ofta tycker jag att det är så ovanligt att bli bjuden på kaffe eller vatten, att jag blir osäker på om jag verkligen får ta. Tänk IKEA och Ullared, de har verkligen fattat det här. Billig mat i anslutning till shopping gör att folk stannar i butikerna! Smart.