Vart Spelar man bäst på nätet?

Dubblaupp bloggen handlar ju en del om sport, men som den vane ”liraren” lätt kan förstå så handlar det ju också om spel, och då kommer man ju lätt in på Hazardspel! När man Gamblar, antingen live eller som det så fint kallas nuförtiden, Nätet! Så har jag som regel  att alltid sluta (Iaf för dagen) när jag dubblat mina pengar. Detta händer ju någon gång ibland. dock så slutar det ju allt för ofta med att caschen tar slut.  Fördelen med att spela Live är ju att man oftast har en massa andra roliga saker att göra annat än att spela. Varför? jo, där man kan lira ex Black Jack där finns oftast goda drycker och vänner att tjöta med = blir man torsk, lätt att gå därifrån och göra annat. Nackdelen är ju bara att när det väl går bra! då står någon jä… och drar i en ocg vill gå och dricka… hmm ja saft eller nått.

Live då? fördel och nakdelen med spel på nätet är enligt min mening att det går fort, givarna går snabbare, pengarna kommer snabbare in eller försvinner som en löning en fredagskväll. Därför är det viktigt att sätta upp mål när man spelar. mitt mål är kanske aningen mycket gambler, dubbla upp eller loosa allt! dock! sätter jag aldrig in pengar en andra gång när det gått dåligt.

Så vad jag menar med detta är att lite smartness och ekonomiskt tänkande gör att man kan överleva som amatörspelare utan att bli bankrutt.

Var ska man spela om man vill lira på nätet då? När jag började fanns inte så många sidor och framförallt var jag lite osäker på om de var säkra. Jag snackade med polare osv och tittade på recensioner på nätet.

Problemet är att det idag så finns 100 tals om inte 1000 tals sidor att spela på, och vilken som ä’r bäst, har bäst bonusar och sådant kan man ju googla, men det tar ju en förjä…a lång tid så jag hittade den här sidan www.sverigescasino.se där man kan läsa recensioner och betyg av en massa olika sidor. Så! gå in på sidan, läs recensioner och betyg. Välj vart du vill spela och sen är det bara att köra igång! och kom ihåg, det är bara att Dubbla upp!