IFK Skövde Handboll

Det finns många fans till många idrotter, de mest hängivna fansen finns nog lagsporter. Men det är sen gammalt.  I mitt fall är Idrotten handboll och laget är IFK SKÖVDE HANDBOLL. Det kommer antagligen att skrivas några inlägg ang denna fantastiska klubb, men va faan det är ju intressant ju!  http://www4.idrottonline.se/IFKSkovdeHK-Handboll/ har ni inte vart inne på IFKs hemsida tycker jag att ni ska gå in och kolla lite, är en fantastisk klubb! Kolla länken!

Var i Stockholm i Söndags och såg IFK göra en bedrövlig insatts mot Hammarby, ingenting fungerade och allt blev bara skit. Slutresultat 29-22. Kan säga att hemresan i bilen till skövde var en tyst historia!

Men Vad händer sedan??? SHF ( Svenska Handbolls Förbundet) diskvalificerar IFK = 10-0!!

SHF hävdar att IFK har spelat med Oregistrerade spelare, detta kan ni läsa om här:

http://www.expressen.se/sport/handboll-1/ifk-skovde-straffas-av-forbundet—10-0-igen/

Jag säger bara: SHF gör om gör rätt!!

I övrigt ha det gött!