19.00 Arena Skövde

Hoppas jag att alla BlåVita vänner  och för den delen andra människor också kommer och stöttar vårt Stolta IFK Skövde Handboll

Ikväll möter vi nykomlingarna  Västerås Irsta HF  med den spelande tränaren Martin Boqvist som största stjärna, Boqvist har både meriter från landslaget och ett antal år i stora europeiska klubbar. Klart sevärt och intressant hur han kommer att stå sig mot våra blåvita hjältar. Kvällens arragemang bjuder dessutom på en del nyheter, bloggen har bland annat fått nys om en GULDsoffa som kommer att lottas ut genom ett sammarbete med SLA. Dessutom bjuder Skaraborgs Läns Allehanda alla med Slakort på ”gå två betala för en” under hemma premiären.

Spännande kommer det att bli! Våra två första poäng för säsongen är ett måste ikväll!

 

Be there or be sqare!