Spanien – Portugal

Eller Världsmästarna vs Ronaldo verkade det som innan start. 11 man mot en, borde vara en relativt lätt match för Spanien… eller?

Portugal har spelat rolig fotboll hela mästerskapet och har dessutom imponerat på folkmassorna med okej resultat medans spanien har blivit tråkiga, dock har de vunnit! Vilket väl ändå är det viktiga?

Tänk er, rent hypotetiskt alltså.  Sverige vinner varje match går vidare till slutspel, vinner kvarten och semin men spelar ”tråkigt” hade vi klagat? inte jag iallafall. Fotboll handlar om att vinna matcher inget annat punkt och slut!

Hur gick det mellan Spanien och Portugal nu då? 0-0 full tid, 0-0 övertid och Spanien vinner efter straffar. Portugal har ribba ut medans Spanien har Stolpe in, inga stora marginaler där inte. Grattis till finalplatsen Spanien!